tisdag 29 april 2008

Hetvägg (inte semla!)

Det var 25-års kalas i lördags för bror min. "Halvvägs till 50" - mohaha! Jag är snart också där, skit också. Eller är det verkligen skit? Nä! Ålder - vem bryr sig?

Men visst kan man få lite ångest när två i klassen ska gifta sig i sommar, ena paret har köpt en bit radhus, en gammal klasskompis ska få barn nu i maj och jag - jag är tillsammans med mina akvariefiskar i en hyres etta.

Ikväll ska jag lära mig grunderna i tekniken ombord på "extvåan" (ni vet dom här gråa snabbtågen som körs av Sveriges största tågföretag).

I helgen var jag ute på bangården för att lära mig de blå vagnarna. På söndagen skulle vi lära oss hur biovagnen fungerade, trött efter lördagens festande (jag, vin och hur många killar som helst) skulle min grupp börja med att sitta i biosalongen. Sagt och gjort, vi ställde oss utanför dörren i den mycket smala korriodern, salongen låstes upp och... en 60 graders luftvägg tryckte mot oss. Vilken obehaglig känsla - fast i en trångkorridor, påpälsad med tröja och jacka, lite dagen efter känsla och då - bang - 60 grader in i lungorna.

Jag lärde mig i alla fall dvd'n.

1 kommentar: