söndag 20 april 2008

Medvetslös

Jag hade en blogg, som jag tog bort av en massa skäl. Så skapade jag en igen, som jag förmodligen kommer ta bort någon gång.

Jag är egentligen ganska trött på bloggar, men man kan ändå inte riktigt låta bli - ungefär som att äta mjukglass trots att man vet att man inte tål det. Så vad gör man inte?

Fysiskt tillstånd; Sjuk, någon form av wierd förkylning som liksom inte släpper.
Mentalt tillstånd; Det är psykiskt.

Det tågar på, livet alltså, men kan man hejda det? Skulle vara som att ställa sig på spåret, höja handen i ett stopp-tecken och hoppas att X2000 hinner stanna. Hell no. Det tar några kilometer innan det blir stopp. Orka vänta, då är man redan mos, så till vilken nytta?

Fullt fräs medvetslös. Det är så man blir sjuk. Tentavecka är det, bilen ska besiktigas, cykeln ska hämtas från stallet, MC'n ska köras ner, det ska på sommardäck, det ska jobbas två halvdagar och två heldagar denna veckan och allt jag kan äta måste vara i flytande form. Vi snackar yoghurt, soppa och mjölk. Morgon, middag, kväll. Yummy.

Jag ska bli ensamstående mamma om där ska vara några barn. Vem orkar med en man? Är dom inte störda så är dom störda, på ett eller annat vis. Jag lovar, börja inte käfta emot, jag pallar inte. Vi har ett vad Zandra. Vem vinner och vem försvinner?

Och vem kom egentligen på att man måste ha ett inkomsttak för studenter som lånar pengar? Finns det inkomsttak om man tar huslån också? Nä. Just det. Idioter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar