måndag 19 maj 2008

Körkortsförlust och kaos

Jag drömde en mardröm här om natten.

Det var natt och jag körde ensam i en bil på en enslig väg. Jag måste ha känt till vägen bra, för jag visste att om bara en kort stund skulle jag komma till en rondell. Hastighetsnålen visade på 80 km/h, så jag började bromsa.

Inget hände. Bromsen var stum och förblev stum hur mycket jag än tryckte. "Flash!" så kom en blixt från en fartkamera, jag lyckades få stopp på bilen invid en kyrkogård där polisen stoppade mig och jag blev av med körkortet.

Analys? Helst inte va. Jag tror jag fattar hinten. Tur att det bara var en dröm. Kanske dax att minska tempot?

Jag ska förresten åka med hemvärnet till Danmark och tävla i skytte i juni! Wiiiihooo!

Jobbade i lördags uppe vid Marklandsgatan - fy helskie vad mycket folk, halva göteborgsvarvets springare var där. Jeees, till och med museivagnarna fick rulla för att få bort alla människor, det beställdes bussar och ambulanser och gud vet allt! HJÄÄÄÄLP. Men det var roligt, jag kunde inte annat än att skratta åt kaoset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar