lördag 7 juni 2008

Godkänd x 2

Haha!

Så mycket som hänt. Det är sommar. Det är varmt. Det är...underbart! Elle jag gillar inte värme och sol nåt vidare, men det är underbart ändå.

Hemvärnsövningen blev inte som vi hade tänkt oss förra helgen, en person hade kollrat bort sig i värmen och det behövdes eftersök, något som halva gruppen skickades på (inte jag dock). Personen återfanns vid liv och mår nu bra.

Skolan slutade i onsdags (oj flera dagar sen!). Kursen är godkänd och klar. Min grupp presenterade det bästa förslaget utav typ 12 möjliga och vann därför två biobiljetter per person. Jag och mamma ska se Harry Potter filmen som kommer ut i höst/vinter. Det ska bli gött att bjuda sig själv på bio för att man var så flitig i skolan när livet är som kallast.

Jobbkursen för att få jobba på de grå snabba tågen mellan Gbg och Sthlm är nu godkänd och i princip avslutad. Jag har bara övningsturerna kvar.

Livet känns relativt underbart, jag har tre lediga dagar nästa vecka (något jag inte kan minnas att jag haft sen...sen...jag minns inte). Nästa helg ska jag med hemvärnet för att tävla i skytte, därmed komma bort från den gråa bullriga staden. WONDERFUL!

Nu har jag bara ett orosmoln på himlen, ett moln jag förväntas måla om tills på tisdag. Håll tummarna för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar