tisdag 26 augusti 2008

En kaffe i Säffle

Så kan man bocka av ytterligare en "att göra i livet"-grej från listan. Jag har druckit kaffe i Säffle. Förvisso satt jag på räls men - jag har ändå gjort det. Du som inte förstår vad jag talar om kommer aldrig förstå, det är bara att acceptera. Du som förstår, förstår.

Jag har svårt att slita mig från boken jag läser. Henning Mankells Danslärarens Återkomst. Den är ruggig, isande, mystisk och välskriven.

Bröllopet var i lördags och det var så vackert! Jag fick en tår i ögonvrån när bruden steg in i kyrkan med sin pappa. Det låg rosenblad i gången, det spelades underbar musik på orgeln och man kände hur hela kyrkan vibrerade av k ä r l e k .

Det var en upplevelse. En vacker upplevelse. Tack Mareike och Gunnar för att ni ville dela dagen med oss! Oförglömligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar