onsdag 27 augusti 2008

Gräv en grop o du faller själv däri

Jag blir så besviken. Besviken på de som man tror betyder något. Hur svårt kan det vara? Att bete sig som folk, att vara ärlig eller bara att faktiskt kliva ur sin narcissistiska klädnad för en stund? Det finns no-no's som man bara inte gör. Jag är inte rätt person att bli arg, men jag har rätt att bli besviken på bristen på uppförande. Sin egen alternativt en nära anhörigs begravning skulle kunna vara ett godtagbart skäl. I princip inga andra förklaringar duger. Jag är inte arg, jag är inte grinig - men jag är besviken. Besviken på den obefintliga respektkänsla som träder fram. Men det är inte till mig det ska bes om ursäkt, och ursäkten är redan framförd hoppas jag. Att sedan bli förlåten skulle jag inte räkna med. Jag skulle nog inte kunna förlåta.

Det regnar och jag har pratat bort en eftermiddag med Charlotta. Så härligt att hörrra lite skorrande rrrr igen! Snart är det uppsats dags; lobbyism, politik och media. Så ser basutbudet ut och av det ska det bakas uppsats. Jag tror på oss, jag tror stenhårt på oss!

Let's rock PR-vetare, kommunikatörer och lobbysiter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar