fredag 26 september 2008

Jag tyckte jag såg mig själv

Jösses, hur många "me, myself and I" är det i rubriken... det skriker narcissism till 110%. Jag tyckte dock att jag precis hade sett en kopia av mig själv stå en bit bort i kön till bokmässan. Scary. Charles och jag promenerade mässan runt, eller snarare knödde oss runt. Anna stod i en monter och såg glad men varm ut. Det måste ha varit minst 27 grader där hon stod. Vid biblioteksinrednings montrarna var det betydligt svalare, men ack inte så intressant.

Jag fann en (eller ganska många) presenter till mamma. Gudomligt sött kan jag säga utan att avslöja för mycket. Och INTE gjort i papper som man skulle kunna tro på en bokmässa. Jag stavar bok försnabbt hela tiden så det blir bko - och jag måste sudda och ändra.

Förutom detta klipp till mamman har jag investerat i en prenumeration på tidningen Språk. Faktiskt något jag grunnat på ett tag, har läst tidnigen i biblioteket ibland. Jag gillar. Hittade julkort med, allt är kittat och klart. Ge mig meeeeeeeer jul jag vill ha meeeeeeer jul!

Nä, kanske inte jul. Jag ska ut till landet, det sköna höstiga landet först. Det som jag upplever som Sverige; naturen, dofterna, lugnet, prasslet... Jag ska ut och bara vara människa. Andas in frisk luft i lungorna, höra hur grusvägen rasslar under fötterna, låta vattnet i gräset göra skorna lite fuktiga, se utsikten över slätten, klappa på hästen som står i hagen i skogsgläntan, känna hur det luktar mossa och skog, se solnedgången genom häcken ut över dalen och ha min varma spinnande Tiger i knäet. Låt mig få komma ut.

2 kommentarer:

  1. Tiiiiiiger!! :D
    Förresten, finns det nåt jag absolut inte bör missa på bokmässan?

    SvaraRadera
  2. Tiggelitiiigej! GP gav ut en gratis bok, Adlibris hade mycket för billig peng...men det var det fler som upptäckt. Lyckas du komma in där så kommer du aldrig ut. ;) Barnlandet för den som har barnasinnet kvar! :P Dä va änna prässat mä fölk. Jo, o när ni ska in så gå upp på övervåningen om det är kö där nere. Man kan köpa inträde där uppe med.

    SvaraRadera