tisdag 30 september 2008

Koffeinfritt liv

Grattis babe på födelsedagen! Jag tror du får en strålande dag, trots regn! Igår fick jag förtidig present av brorsan - två superskarpa knivar. En lika stor som ett mördarverktyg och en liten skalkniv. Precis vad jag ville ha, tack! Jag älskar födelsedagar. <3

Du får inte dricka kaffe, eller något med koffein. Blir det ett problem? frågade hon. Jag bara log. O helt ärligt, hur gör man, hur lever man ett liv utan kaffe? Jag minns inte. Marie, kom över med nåt gott, koffeinfritt te, jag är hemma hela dan.

Jag tror på att allt löser sig. Det brukar det göra, även i de mest omöjliga stunder. För hur skulle det annars gå? Det skulle gå under. Så det löser sig. Jag tror verkligen att allt löser sig. Så det här med kaffet, det blir nog inget problem. Hoppas vi...

3 kommentarer:

  1. Jag lovar, man klarar sig utmärkt utan kaffe!! Har klarat mig i snart 24 år utan.. :p Har massa te här, kanske hinner jag förbi dig en sväng efter lunch :) Håll ut! Förresten, varför får du inte dricka kaffe?

    SvaraRadera
  2. snart fyller du år, och presenten kommer! kan du smsa din adress till mig? pössen

    SvaraRadera