tisdag 23 september 2008

Morgonkvistar

Vaknade halv elva. Någonstans på morgonkvisten hade jag stängt av mobilen, utan att vara medveten om det. Hur kan man göra saker man senare inte minns?

Läste igenom alla Elle-artiklar inför nästa uppgift i skolan...kvinnans plats i samhället var kort och gott att vara heterosexuell, lojal mot sin man och beskyddande mot sina barn. Man skulle göra karriär och dessutom vara smal och helst vältränad. Det var så jag mådde illa.

Så för att bota mig började jag städa och möblera om i lägenheten. Skrivbordet får nu stå vid fönstret så jag får lite ljus när jag pluggar. Tror det blir bra.

Jag har känt mig tom hela dagen. Ja, tom är nog ordet.

1 kommentar:

  1. men det behöver du inte vara länge till! vi bestämmer en dag då vi tar varsin bulle och ett glas saft, och så distansfikar vi! asbra!

    SvaraRadera