fredag 19 september 2008

Stolpar in

När jag kom hem igår hade grannen förfest. Det dunkade och jag hörde precis vilka låtar det var som spelades. Jag brydde mig inte om det, låtsades som om jag inte brydde mig. Jag vet att jag själv inte är exemplarisk vad gäller ljudnivå.

De drog ut vid 19-tiden.

05.33 Hör jag ett mycket högljutt fnitter/blabb/prat nere i trapphuset. Grannens gäng stampar sig sakta upp i trappen och ska förstås upp till mitt våninggsplan. Dom står en stund på det väldigt lilla våningsplanet och då...DÅ RINGER DOM IDIOTERNA PÅ MIN DÖRRKLOCKA! 05.36!!!! Därefter låser de upp grannens dörr o stolpar in.

Idag blir det grillning av granne. För okej att man har förfest, okej att man kommer hem på morgonkvisten - men inte okej att man är högljudd i trapphuset klockan 05.36 en lördagsmorgon, inte okej att man plingar på hos grannen, inte okej! Jag ska säga nåt i stil med att det här var en engångshändelse va? Att det kanske inte blir så mycket hemrullande efter krogen? Att det inte pratas högljutt i trappen vid den tiden och att det absolut inte rings på min dörrklocka! Helvete. Vad är det här, dagis?

Jag skulle vara förvånad om det var någon dom inte lyckades väcka i huset. Grannen under måste ha vaknat, grannen över lär ha vaknat...jag vaknade definitivt. Jag får väl hota med att gå till hyresvärden, säga att nästa gång gör jag det utan att förvarna.

3 kommentarer:

  1. jag vet vad du kan göra! du kan ringa den där bilen som susar omrking och letar efter fridsstörare, och om dom haffar dagisbarnen så åker dom på böter på ca 9000 :D asbra!

    SvaraRadera
  2. Hallå! Vad roligt att du fått adressen och besökt min lilla hemsida på hästarna:) Hedinn är en riktig klippa till häst!Hur länge red du honom när han stod i Dala`? du kanske har någon bild som du vill skicka?:) Hälsningar Katarina

    SvaraRadera
  3. DÖDENS DÖD-granne!

    SvaraRadera