söndag 14 september 2008

Ta-da!

Jag har inhandlat en helt underbart ny laptop! Den har 15,4 tums skärm och 2 GB arbetsminne. Det är inte den flashigaste på marknaden, men den duger alldeles utmärkt till mig. Det bästa är att den har mjuka knappar och blank skärm. Voilà! Lite fattigare, men mycket lyckligare.

Dessutom hittade jag krokar att skruva upp på väggen i hallen, superläckra! Dom går lodrätt med 5 krokar på vardera (jag köpte två) och är i oljad ek - så det ska matcha golvet. Äntligen kan jag bli av med åbäket i hallen till betjänt, man kommer knappt in.

Tänk vad allt bara kan lösa sig ibland. Nu ska jag fortsätta leka med min nya leksak.

5 kommentarer:

 1. Grattis till köpet! :) Vad är det för märke? Kostade? Jag är bara nyfiken... Ibland får jag för mig att jag vill ha en laptop, även fast jag har en stationär dator som jag är jättenöjd med.

  SvaraRadera
 2. go edith! jag sa ju att du skulle välja en laptop...

  SvaraRadera
 3. Oh, jag klarar mig inte utan laptop Oskarsson. Jag måste kunna ha den med mig i skolan, eller på tågresor hem eller i bilen, eller på konferens. Det går inte att ha allt på USB då. ;-) Det är en emachines (inget flashigt som sagt) o den kostade 4000:-. Inbyggt trådlöstnätverks-grejs med dvd-brännare, 3 usb-portar, tv-uttag och annat bra. Schysst grafik är det med! :-D Netonnet is the shit.

  SvaraRadera
 4. Använder du laptopen i bilen? Låter farligt!

  SvaraRadera
 5. HAHA! Nä, bara när jag blir skjutsad. Annars vore det bra illa. :-)

  SvaraRadera