onsdag 3 september 2008

Underbara dagar fyllda med sånt jag vill

Jag skrev något långt och ganska djupt om relationer, men insåg att det var alldeles för nära mig själv. Det kändes för privat. Absoult i klass med den sortens kommentarer och ibland halva uppsatser som min analoga dagbok får ta del av. För visst har man sådana ämnen? Ämnen som man helst bara delar med sig själv eller en begränsad skara. Jag har det.

Framför mig, innan söndag: 52 sidor om kvalitativa forskningsmetoder (innan fredag), 7 timmar vindsutgrävning, 12 timmar ehm ja - avkoppling, 75 minuter körövning, 75 minuter ridlektion, 45 minuter klippning hos frisören, 6 timmar föreläsningar, 3 timmar tvätttid, 3 timmar tågresa, 150 minuter cykling, 30 minuter styrketräning, 24 timmar sömn och en underbart fri söndag!

Jag ska nog börja med att packa väskan inför morgondagen.

2 kommentarer:

  1. känner du någonsin att du inte har tillräckligt mycket att göra? :P

    SvaraRadera
  2. Rudie, gå inte in i väggen nu. Det gjorde min kompis, eller hon sprang... Hon bröt handlederna. Tänk på det!

    SvaraRadera