fredag 19 september 2008

Zenit

ÅHÅ!! Ridlektionen gick toppen! Vi red på den gigantiska (jag skojar inte, det är säkert tre ridhus stort) utebanan idag. Samma häst som förra veckan, Zenit. H a n g i c k s o m e n k l o c k a ! Jag tror han trivs med större utrymme, så man inte behöver springa in i varandra. Det var ökad trav, tagen bakdel, förvänd galopp och mycket annat trevligt. Idag hade han bakbenen med sig. För alla icke-hästintresserade (finns det sånna?) så var det alltså trevligt att rida idag. Fick dessutom lite mer feedback.

Nu ska jag hänga tvätt, göra mig iordning till skolan, hämta mina färdiga byxor på MQ och sen skriva färdigt analysen till denna examination.

Vilken underbart härlig dag! Och trots dusch och skrubb luktar man fortfarande häst om händerna... Mmmmmm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar