torsdag 23 oktober 2008

AJ

Hej kära läsare. Kursen är toppen, håll det i tanken när ni läser detta. För nu blir det bara elände.

Jag vaknade klockan 07.00 i morse och kunde inte resa på mig. Jag besatt inte den fysiska förmågan att röra mig, jag var fast i sängen. Så jag rullade mig på sidan och rullade vidare ner på golvet och stapplade därifrån upp på alla fyra, för att sedan sakta resa på mig halvt om halvt. Jag har bara haft så här ont en gång tidigare, då hade jag ramlat av hästjäveln Bonus och fick morfin på sjukhus...den här gången är det ryggskott. Så idag har jag legat på min jacka med benen högt i en lektionssal, ätit massvis med alvedon och gråtit. Måste försöka ta mig till vårdcentralen, den ligger ganska nära, och få ut något som gör att jag kan åka tåg sju timmar imorgon. Just nu vill jag bara ha någon som pysslar om mig och ger mig nåt riktigt starkt. Fan.

2 kommentarer:

  1. men tuss! varför gör din rygg så? totalt idiotiskt, när du är på kurs och allt! saknar dig, puss!

    SvaraRadera
  2. stackare, det där låter inte bra det. det får mina svullna sidolårmuskler och mitt gegg-svullna vänsterknä att verka som en älskares ljuva smekningar.

    SvaraRadera