onsdag 1 oktober 2008

Beslut, bokreor, te och klassiskt

All this is drivin' me crazy. Hur gör man när man inte vet vad som ska göras? Stön. Pust. Stånk. Jag tänkte laga lunch och hoppas att ångesten över analysen släpper. Men vad menar hon egentligen? Nej, tänk inte mer på det nu. Jag läste ju texterna i 12 timmar igår. 12 timmar! Rooibos te funkar okej, men det är inte i närheten av det gudomligt goda svarta kaffet. O så hoppas jag på ytterligare tekick hos Charles.

Det känns lite som att bli kastad i en bamse sjö utan att veta hur man simmar, förr eller senare kommer man på det - men kanske lite väl sent? Ingen som kan kasta hit en flytboj? Jag vill på bokrean på Lagerhaus (detta förbannade tjat om Lagerhaus...), det är kanske det jag ska göra en stund idag? Eller inte. Eller jo. Min beslutsfattningsförmåga har tappat styrfart senaste tiden. FATTA ETT BESLUT MS E. Äh, jag går lite på bokrean. Det kan väl inte skada att strosa lite o få luft i lungorna? Jo...eller. Damn.

Jag ska iväg o laga lunch nu (jag ska hela vägen från skrivbordet till köket) dessförinnan ska jag dra igång radion. P2 klassiskt väntar på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar