lördag 11 oktober 2008

Dassiga dagar med diskberget

Sovit bort en halv dag. Trött, vem, jag? Skulle tro det. Det var vacker musik igår på Kulturnatta i kyrkan, det fanns dock en hel del annat att önska rent administrativt eller hur man ska uttrycka det. Vi får se hur det blir i fortsättningen.

Idag ska jag plocka undan lite, diska (jag har lyckats skapa ett berg - den där idén med att bara äga en tallrik, en sked, en kniv, en gaffel, ett glas och en mugg verkar väldigt bra just nu). Jag tror jag utökar idén till en kastrull och en stekpanna, en slev och en stekspade så jag har något att laga i. Fatta tomt det skulle bli i skåpen. Fast det är ingen skillnad mot hur det ser ut nu, allt står på diskbänken. Det värsta med att bo själv (okej, inte det värsta, men närapå) är att man alltid bara har sig själv att skylla. För det finns liksom ingen annan man kan skylla på. Som alla vet är det alltid lättare att tro att något är någon annans fel. Det är bara att ta sig i kragen och faktiskt berömma sig själv över att sådana här berg inte förekommer lika ofta nu som för bara 1 år sedan.

Vilken dassig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar