tisdag 7 oktober 2008

Det finns alltid något finstilt att läsa; Del 3

Det har precis gått ett dygn sedan del 1 och vi är redan inne på del 3. Heaven and pancakes. Eller som Marie och jag lagade igår; Non-frightened green stuff soup (oredd grönsakssoppa). Hur som haver så kommer nu del 3. Jag fick svar på mitt ursäkts-mail där personen ifråga svarade med ett "ahaaaaa". "No hard feelings" stod det däri också. Så nu är den saken utredd. Frizonen betalar min faktura för resan, så jag bara ger den till dem, så får de pengarna tillbaka. Idag kostade resan 1503 kronor tur och retur. Det är hur mycket pengar som helst. Dom där 3 kronorna som överskrider 1500 kronors gränsen kan jag pröjsa tror jag. Vilket meck. Hoppas bara att det blir bra nu då, så jag inte kommer hem och är ledsen. Men det tror jag inte! Hedinn finns ju på plats i byn, så ledsen kan jag aldrig vara då. Jag brukar vara glad, det var tur att Frizonen kunde tänka sig gå in som kassalåda, så bra allt alltid löser sig tillslut.

2 kommentarer:

  1. när är det du åker upp? jag kommer ju åka upp den 16e, alltså nästa torsdag. tänk om man skulle slå sina ballpåsar ihop och fika på rutiga *uken? :)

    SvaraRadera
  2. Näe vännen! :( Fasen, jag åker upp veckan efter. Det här suuuuger.

    SvaraRadera