tisdag 7 oktober 2008

Det finns alltid något finstilt att läsa; Del 2

Ooooj. Här fanns ömma tår som jag tydligen klev rakt på med kängor. Jag belös problematiken i att säga att det är gratis och sen komma med påståendet att man ska betala först och få tillbaka sen. Som falskmarknadsföring, det var säkert inte medvetet gjort. Visst förstår jag att det uppstått informationsbrist. Men i mailet jag fick tillbaka, där jag just påtalat problemet i att först säga A och sen säga B, herreguuuud. Det skrevs tillbaka till mig att jag minsann inte visste något om hur ideella organisationer fungerar (efter hur många år i Rädda Barnen och deras Ungdomsförbund?) och att om jag inte ville gå den här kursen så kunde jag väl skita i det då!

Jösses. Bra på att ta kritik? Det var inte menat som något personligt, mer som en upplysning, så inte fler har trott samma sak som jag. Det är som att få en kulspruta riktad mot en - rata-ta-ta-taaa. Men jag duckar. Och fick lov att skriva ett ursäkts-mail, trots att jag inte har något att egentligen be om ursäkt för. Jag har tappat lite sugen att gå den här kursen måste jag medge. En aning.

1 kommentar:

  1. nu vet vi bara ännu mer att dom som går i härnösand är dumma i skalleballen! jag tror att de har fått väldigt mkt kritig nu (jag o therese har minsann skickat ivriga arg-mejl under sensommaren) och säkerligen har andra elever gjort detsamma. Snart slår de säkert igen, dom töntarna. Alt jämnar de ansvariga med marken och tillsätter kompetent personal på dom lediga posterna.

    SvaraRadera