torsdag 16 oktober 2008

En dag i mitt liv

09.02 Nu är det morgon, en sån där fin morgon. En sån man skulle vilja ha jämt, med långfrukost, tidningsblädder, kaffepaus, varm dusch, gott om cykeltid till skolan... Ah. Härligt avkopplande.

11.34 I skolan, termos kaffe och choklad. Grupparbetet går framåt, metoddelen i examination fem snart klar. Hallelulja. Cykelturen hit blev inte så angenäm och avslutades abrupt vid Vasaplatsen. Störtregnet tog ut sin rätt och jag är fortfarande dyngsur. Tusan också.

15.11 Terapisamtal med Charles. Att förstå uppgift sex är fullt möjligt, att genomföra den känns som att klättra över Kinesiskamuren med bowlingskor. Alltså inte fullt lika möjligt. Fika är på gång, tackar den som uppfann fika. Btw har jag torkat nu.

15.43 Finally fika! Sen kör. Stjärnan tänds i nattens stund, strålar från Guds himmel --- Lusse lelle, lusse lelle, elva nätter före jul!

21.33 Dagen går mot sitt slut, efter en helt okej körövning. Avsaknaden av klassiska julstycken med klassiskt arr är dock stor. Vad är det för fel med Jul, jul, strålande jul precis som den är? Men det funkar, för jag får sjunga. Jag glömde bort att jag skulle förbi föreningen och hämta en kopia på kvittot inför resan. Det får hämtas imorgon, för nu ska det sovas och laddas inför ridlektionen imorgon bitti. Sov gott!

1 kommentar: