torsdag 9 oktober 2008

Jag hade glömt

Skit också, jag hade glömt att jag har ridlektion imorgon. Jag som mååååååste gå på uppsatspresentationen som börjar 10.15. Alternativet är att...ja. Ridlektionen slutar ju 10 i Skatås. Fuck-eti-fuck. Hur löser jag det här? Jag kan inte anmäla att jag inte kan komma, det är försent, jag kan skita i att dyka upp men då kommer jag inte kunna ta igen den, jag skulle kunna försöka byta/sälja den - men med vem då? Jag skulle kunna åka dit, slänga på mig andra kläder snabbt som satan och skita i duschen och komma en timme sent... Förstår ni ångesten? Samtidigt kan jag inte gärna skita i att åka till skolan. FAAAAAAAAAEN. För jag behöver lyssna på uppsatsämnena. Hjälp mig någon. Hjälp mig!

1 kommentar:

  1. ring ändå till stallet o säg att du inte kan komma pga att du måste vara nånannanstans 10:15. Kanske kan de vara schyssta så du får ta igen den en annann gång?

    SvaraRadera