torsdag 2 oktober 2008

Rört till sig

Nu finns här tårta, bullar, drömmar, smörkakor och chokladbollar! Först till kvarn.

Vad gör man när man inte vet vad man ska skriva i den här examinationen? Jag blir galen och vill slita mitt hår. Hade jag bara vetat vad det är hon vill ha, vad det är som ska göras. Ja då hade jag bara skrivit av mig allt. Men det här...det är bara en enda puré alltihopa. Jag ska analysera nåt på ett sätt som jag inte vet hur och använda mig av en teoriram fast jag inte vet hur och dessutom *pust* använda mig av någon slags idealtyps metod. Men - är det idealtyperna från teoriramen eller är det mina egna? Det kära vänner, det är det ingen som vet.

1 kommentar:

  1. Öh, kan du skicka upp lite chokladbollar till Örebron tror du? Det skulle smaka det!
    //den "stackars" konvalescenten

    SvaraRadera