fredag 10 oktober 2008

Uppsats ämnen

Efter en väldigt stressig förmiddag har jag det nu oförskämt lugnt. Jag beslutade mig för att gå på ridlektionen (jag bara kan inte missa ett tillfälle!), men jag gick 15 min tidigare. Jag var i skolan 10.45 vilket inte var helt tokigt och kunde där få en uppdatering på vad som sagts första halvtimman.

Sista timman presenterades uppsatsämnena. ---. ---. --vet inte vad jag ska säga -----. Är ointressant ordet? Det bara dryper tråkighet om dem, allihopa. Nåja, kanske inte alla, men, ett stort Men det var ingen man kände att "wow - det är vore riktigt roligt att göra!". Neaj, inget sådant fanns. Det fanns ett fåtal (vi snackar kanske en av trettio) som jag eventuellt efter övertalande skulle kunna stå ut med att ägna mig åt i tio dyrbara veckor. Jag känner mig full av negativ energi när det kommer till den där presentationen, men jag tror ändå att det kommer att lösa sig till det allra bästa. :-) Vad säger du Charles, vi har att välja mellan olika varianter pest och kolera, om jag väljer pest så väljer du kolera så kan vi sten-sax-påsa beslutet. :-P

Ikväll är det kör för hela slanten. Vi ska sjunga tango i Oscar Fredriks. Det kommer att bli superduper! Om jag kommer ihåg tar jag med en termos hetvatten, så vi kan tillaga te. Dessutom kanske det slinker med en bulle eller två. ;-) Om det är någon som vill ha?

2 kommentarer:

  1. JA! Bulle! :D fast tevatten behöver du inte ta med, det finns redan där. Men bullar får du gärna ta med.... ;)
    Ses snart!

    SvaraRadera
  2. Men kostar inte det tevattnet? Helt i onödan liksom...jag är van vid att ha med termos i skolan med varierande innehåll. :) Men vi syns om en stund, jag ska bara ringa dig först o ha ångest över klädsel.

    SvaraRadera