onsdag 29 oktober 2008

Vill du bli sambo med mig?

Vad ska jag göra med min framtid? Vad ska jag sysselsätta mig med? Ska jag läsa vidare ytterligare? Ska jag börja jobba? Vart ska jag bo? Vad ska jag satsa på? Ska jag åka till Frankrike nästa sommar? Ska jag läsa Europaprogrammet till hösten? Ska jag söka jobb till våren? Ska jag sommarjobba på tåg? Ska jag söka in till Dipolmatprogrammet om tre-fyra år? Ska jag arbeta politiskt? Eller ska jag arbeta för någon organisation? Ska jag hålla mig till kommunikation eller bygga ut repertoaren? Kommer jag överhuvudtaget klara antagningsprovet till diplomat?

Vilket det än blir så ska jag vara lite feg och skjuta upp besluten till våren...fast ska jag till Frankrike är det hög tid att ta itu med det nu. Damn. Jag vill verkligen lära mig franska flytande och jag skulle verkligen tycka att det var jättekul att läsa Europaprogrammet...men den här ekonomiska situationen äter upp mig. Jag blir vansinnig. Ingen som vill bli sambo? Nu ska jag konversera med C och sen läsa Mankell tills jag somnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar