söndag 2 november 2008

Läckbergs snurr

Dagen har spenderas med Läckbergs Tyskungen, med C på IKEA och lagandes matlådor. En god blandning helt enkelt. Hittade snygga glasburkar med glaslock på IKEA, men det var tydligen fler som ansåg dem snygga för de var slut. Boken är spännande, om än otroligt förvirrande. Den är skriven i scener med ett tjugotal namn att komma ihåg och pendlar dessutom i olika tidsepoker. Med mitt namnminne tar det en evighet att luska ut var Läckberg har kastat mig denna gång, för att på nästa sida byta scen igen... Störigt. Otroligt störigt. Jag tror jag ska skriva ner karaktärerna på papper så jag vet vem det egentligen handlar om. Imorgon är det en föreläsning i formalia, på något sätt tror jag den behövs på instutitionen då den uppsats vi opponerade på hade en usel språklig kvalité, felaktiga rubriksättningar och en uppsjö olika refereringsmodeller. En uppsats som fått VG. Jösses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar