tisdag 18 november 2008

Ovaggad

Idag åkte jag ut på eftersök med Hemvärnet. Det var en mycket gammal man som irrat bort sig, tror man. Tyvärr hittade vi honom inte, trots att vi traskade i mossar, granplanteringar, över berg och nedför berg, i snår och över stenar. Det var snöblandat regn ända fram till klockan två på eftermiddagen, då det sprack upp. Kläderna hänger i duschen och även fast jag hade regnställ så var uniformen dyblöt under, liksom understället. Så huttrandes i bilen på väg hem fick jag lov att stanna och klämma mig in i mitt pyttelilla baksäte för att leta reda på något som verkade vara torrt. Tack mig själv för att jag packade det igår kväll!

Nu är jag vrålhungrig, fast jag åt en stadig lunch så sätter sju timmars vandring i snålblåst och äckelväder sina spår i magen. Det blir nog en salt variant av strömming med ärtor och kanske en kokt potatis.

Ikväll somnar jag nog ovaggad, jag har redan grus i ögonen. Imorgon C, imorgon ska vi åbäka oss igenom en massa kul grejer! Jag vet en tjej som har gjort en mycket bra början till en tjusig innehållsförteckning som uppdaterar sig själv!

1 kommentar:

  1. ja, hurra! den där innehållsförteckningen alltså... åååh, vad fin den är!

    SvaraRadera