lördag 1 november 2008

What a night

Jag hade tänkt att gå upp vid halv nio, bara för att inte sova bort halva dagen. Strax efter elva vaknar jag till. Jag skulle ha åkt till Halmstad igår, men jag hann aldrig så långt. Det började med att Xet var sent så vi fick vänta 20 minuter, inte nog med det så var det något tekniskt fel på bakdelen av tåget så vi fick dra ner hastigheten. Till Varberg kom jag i alla fall och sen hem med ett annat gäng där det spelades snoppar, grease, timbuktu och allt vad det nu var. Tio små indianer hade tydligen klivit på någonstans på vägen men sedan av igen i Lund. Snacka om röj. En tysk kille stannade mig och frågade, på engelska, varför alla tåg i Sverige alltid är sena... Me know nothing, I'm from Barcelona! Vad svarar man på det? Snökaos? Banverket (hur förklarar man banverket?)? Regeringens ovilja att bygga ut järnvägsnätet? En annan gubbe stannade mig och tyckte att jag var fint utklädd. Jo man tackar. What a night.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar