måndag 29 december 2008

It's a hard knock life (fast underbart ändå)

Det är måndag. Det innebär uppsats, eller analys för att vara korrekt. Det innebär datorer, papper, böcker, klotter, kom-ihåg ord och glasögon. Det innbär också massor av te hos Charles, getost macka och promenad. Dessutom innebär det kramp i både huvud och fingrar. Nu är klockan halv fem och vi har haft massvis av effektiv skrivtid idag, jag var här runt halv tio och därefter har vi haft paus för tekokning och smörgåsgrillning och promenad. Jag har varit arg på min burk som inte har velat precis vad jag vill, den har fortfarande jullov.

Mellan allt skrivande har jag lyckats drömma mig tillbaka till Frillesås och den härliga sommarveckan jag och Per hade där. Utomhusduschar i månsken, grillat i solnedgången, bad i det långgrunda vattnet och strosande i Varberg i sommarklänning och stråhatt. Frukost med havsutsikt och sovmorgon till fågelsång. Kom ge mig tiderna tillbaks, eller låt mig uppleva dem igen! Till nyår blir det finklänningar, kostym och många-rätters-middag. Låt mig också få minnas det med ett stort leende på läpparna och värme som sprider sig i hela kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar