tisdag 9 december 2008

Lucialinne

Charles, min ogifta hälft, har precis visat upp sig i mitt lucialinne à 1800-tal. Hetare brud får man leta efter, och längre nattlinne har sällan skådats i dessa tider. Sexlekar är förbjudna i mormors mormors gamla nattlinne...men osexigare skärning och material får man kanske leta efter. Tur att hon är söt i linnet i alla fall, hemskt att vara en osöt tärna.

Amor vincit omnia, är det inte så? Inte till Charles då kanske, ni förstår säkert. Hur Lars kan vilja att vi sjunger Äxchälshish är fortfarande ett mysterium, men jag låter det nog förbli så. Skönt när alla konserter är över så jag kan fokusera på vad det egentligen är jag ska göra till hundra procent.

Några tips om vad jag skulle kunna läsa vidare till hösten?

2 kommentarer:

  1. franska, mon amore :D (de tdär kanske var en blandning av franskitalienska... but what the heck, u'll understnad.

    SvaraRadera
  2. Bruden! Sjunger du i kör också? Jag lussade för mina kollegor igår morse. Vi knackade dörr på fridhemsplan jag och Spruttan. Så sjöng vi och spelade kazoo på varje rum =) (kollegornas rum)!

    Ha det bäst bruden!

    SvaraRadera