fredag 19 december 2008

Minijul

Igår firade jag och Marie minijul hemma hos henne. Jag fick ett 50-tals kakfat från Retrodelux i svart och rosa - mycket gulligt! :-) Dessutom fick jag en liten kokbok med vegetariska rätter. Jag blev sugen på att laga mat igen. En del soppa, paj, kaka, lussebulle och glögg senare var jag mätt som, ja vad man nu kan vara mätt som. Jag tror Marie blev sådär 40 minuter sen till sin danslektion, men det kan aldrig ha varit mitt fel. Hoppas vi.

Idag var det sista ridlektionen, vemodigt men bra för plånboken. Jag fick rida jättestora Chicco. Han är en gigantisk hannoveranare, född 1996 och importerad från Tyskland. Mycket häst var det och jag kände mig som en flugskit ovanpå som inte hade så där jättemycket att säga till om. Nu är jag slut i alla muskler, ska skriva mer med Charles och promenera en liten korkad hund. Jag hade glömt att vi skulle till Kungsbacka idag Charles, sorry. Men jag är på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar