måndag 19 januari 2009

Gemytligt

Mina vader värker! Tåhävningar och jogging skapar en fantastisk känsla av träningsvärk! :D Min punkt-knapp (.:) på datorn har blivit lite fucked, den gör inte som jag vill märker jag. CNN är påslagen och jag lyssnar på "inför Baracks installation" som äger rum imorgon. Spännande. Idag ringde jobbet och imorgon får jag äntligen åka lite! Det blir halva Sverige runt på två dagar, jag älskar att kunna titta ut genom fönstret och se landskapet förändras, det är fantastiskt. Solnedgångar över slätter, soluppgångar över städer, dagg i hagarna, frost på ladugårdstak, ivriga hästar som mumsar morgonhö, regn med blixtar över slätter som lyser upp flera mil och så stämningen ombord. Morgonrötta som köper kaffe, fikasugna vänner, hungriga familjer och firande gäng som samlas och skapar en gemytlig stämning.

Jag har lärt mig något så onödigt som att göra en fiskbensfläta på mig själv, jag behöver fortfarande lite övning innan jag är i hamn med en fin sådan, men ändå.

Våldlöser mycket, i alla fall problem med punkt-knappen. Nu är den normal igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar