onsdag 7 januari 2009

Skickat

Jag gjorde det. Jag ansökte. Det måste ha varit en 18 sidor eller nåt som jag skickade iväg, portot kostade 16 kronor... Det återstår att se om jag kommer in.

På fredag efter klockan 09.00 har jag helg. Klockan 15 ska man hämta ut den uppsats man ska opponera på, eller om det är sin egen. Jag har ingen koll. På kvällen ska jag, Per, Mattias och Carina fira med Australia och något glas rött. Det ska bli så skönt att ha helg på riktigt nu till helgen. Inte ett enda måste, men fram till dess är det vardag.

Jag har gjort världens kap! En kombinerad HP skrivare/kopiator/scanner för 500:- inklusive bläck har inhandlats. Den är relativt liten, smidig och tyst. Det är min nya alldeles egna leksak.

1 kommentar:

  1. Mwn,, vad är det för utbildning du sökt? Hoppas allt är bra. Kram.

    SvaraRadera