onsdag 28 januari 2009

Strukturerar

Idag - möte med en användbarhetsdesigner och olika chefer för att kunna arbeta fram en mall för kommande hemsidor till chefernas verksamheter (två timmar).

Senare idag ytterligare ett möte...om vad minns jag inte. Nästa vecka är det planeringsmöte och fram till dess ska jag ha tittat igenom strukturen på en webbsida för att senare kunna delta på möten angående utveckling av denna sida.

Senare i veckan ska jag och min kollega gå igenom det interna, och jag ska få publicera lite på deras intranät, strukturera, rensa etc. Och vet ni vad? Jag har hur kul som helst!

Idag har jag dessutom fått lite litteratur om integrerad kommunikation, skrivregler, ordbok, intranäts uppbyggnad m.m. Lite att läsa in sig på, mycket att gå igenom, många nya verktyg att lära sig men - jag kommer att få det himla kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar