fredag 13 februari 2009

Har du vänt?

Haha :-) Kollegan har varit iväg på kurs två dagar och jag har lånat hennes arbetsplats under tiden. Igår eftermiddag (lite trött och ganska busig) kommer jag och min andra kollega på att man faktiskt kan busa till det lite. Möblera om bland mapparna? Flytta pennorna? Nej...skriva en liten rosa post-it lapp med "Du har virus!" och sätta på musen. :-) Det stod "vänd" på framsidan och en förklaring att det hela var ett skämt på baksidan.

Idag, när min kära kollega kommer hem från kursen kommer hon likblek in i mitt rum, med andan i halsen. "Jag har viiiiiirus!!" Jag kan inte låta bli att skratta högt och frågar: "Vände du på lappen?" Vände, undrar kollegan? Nej, inte på lappen - men hon hade vänt på musen och där stod inget...

------------------------------------------------------------------------------

Min älskade har kommit till mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar