måndag 16 februari 2009

Prinsessor på ärten

Påminn mig om att jag ska ta med penslar och vattenfärg till jobbet så jag kan designa lite.

Apropå design. Jag har ett "prinsessan på ärten"-problem. Eller, det är inte jag som är prinsessan, det är andra som är det tillräckligt bra för att jag ska få nog. Jag har tillverkat, designat, redigerat och pysslat med "Välkommen till..."-skyltar med alla namn, titlar och nummer som nu satts upp på portar i huset. Vid förmiddagsfikat låg en skylt nedriven på mitt skrivbord där diverse titlar var överstrukna och ändrade. Jag kanske bör nämna att jag hämtat informationen med hjälp av växeln och interna telefonkatalogen. Hur som haver, jag ändrade det som hade klottrats ned, skrev ut och satte upp på nytt. Så stormar det in ytterligare en med budskapet om att man minsann inte är ditt och datt utan minsann så är man det! Oooookej. Precis samtidigt blippar chatten till och kollegan några våningar upp säger att det var några där som kommit in och minsann inte kunde gå med på att kallas det ena eller det andra. Att titlarna är officiella spelar tydligen ingen roll... Oh well. Jag ändrar tills alla prinsessor (inte så många prinsar faktiskt) på ärten är nöjda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar