fredag 6 februari 2009

Skönaste grejen

Bästa grejen inträffade idag på morgonen. Min fyra dagar långa migränattack har försvunnit! Jag känner mig som en helt ny människa, full av vilja, liv och möjligheter.

Jag har ställt oss i kö till några privata hyresvärdar och hoppas att något dyker upp lagom till flytten. För er som inte är med i leken: jag drar från regnet till trevligare, lite nordligare breddgrader om några månader. Det känns så himla bra, det var ett lätt beslut att fatta just därför att det känns så rätt. Slutdestination är ännu inte bestämd, men det löser sig alldeles säkert.

3 kommentarer:

  1. Va? Vart ska du flytta? No more Lunden?

    SvaraRadera
  2. Vaah! vadå Slutdestinationen är ännu inte bestämd? Du ska flytta, men du vet inte vart? :O

    SvaraRadera
  3. Precis Karlsson, jag och Per ska flytta, men vart är inte riktigt spikat. Det blir antingen Karlstad eller Örebro. :D No more Lunden Bata. Kramis

    SvaraRadera