måndag 23 februari 2009

Våååår

Jag var förbi slottet i lördags och söndags, men i lördags var där en opratsam snubbe. Ni vet en sån där som inte vill prata, men som känner sig manad att svara när man hivar iväg 10 frågor på ett bräde. Igår däremot var Nisse och Freddy där - woho! Nisse stod på post, hon såg ut att frysa lite. Freddy torrhumpade på mig och skällde på gangsterbarnen som hade snöbollskrig, klottrade på muren och gjorde snöänglar mitt framför post ett på borggården. Vilket oväder det var sen, hela vägen från Malmö var det snöööö, eller ja, i Malmö var det plus och strålande sol (VÅÅÅÅÅÅR!) - men sen bar det utför. Det blev i alla fall uppehåll till dess att jag skulle promenera hem genom den söndagssömniga staden.

Mobilbruset klockan 04.03 i söndagsmorse var från en man som saknar mig. Jag är rörd (men just då var jag inte glad). Jag funderar på att gå ner till franska och köpa mig en riktigt god kopp kaffe, maskinen här är...inget vidare faktiskt. Eller om jag ska nöja mig med te. Det är frågan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar