måndag 16 mars 2009

Firande i dagarna två

Vilken underbar helg! I fredags bara lugnt och skönt - det var behövligt!

I lördags gjorde jag något jag aldrig gjort och aldrig kommer att göra igen. Stå i kö innan affären ens öppnat - bara för att de har ett specialerbjudande. Vi var inte ensamma, drygt 100 meter kö fanns bakom oss. Reklamationen på tvn gick igenom och vi åkte för att inhandla en ny, dagen då de hade 20 procents rabatt. Det blev en större med bättre ljud och bild! Kändes bra. Jag satt i en massage stol medan han fick ordna med det praktiska, det är väl så det ska vara?

På kvällen var det kalas! Rosé och en halvspecial är...speciellt. Men ok. Tack och lov vann Malena i Melodifestivalen! Det var det enda bidraget som jag kunde tänka mig att lyssna på och stolt skicka iväg. Äntligen vann rätt låt (efter många år av misär)!

I söndags bar det av, Ps pappa fyllde jämt och närapå 90 gäster kom till vårt öppna hus! Vi sprang runt och fyllde på serveringsbordet i drygt fyra timmar; fisksoppa, grönsakssoppa, tre sorters bröd, läsk/vatten/vin/öl, äggost, tårtor, kaffe, te, mjölk, socker, koppar, glas, servetter... Vilket ös! Men det var jättetrevligt och så kul att få vara med! Men någonstans mitt under festligheterna började min "bortglömda" förkylning märkas av och halstabletterna blev min räddning. För att få hem alla blommor fällde vi sätena i kombin - och hade ändå svårt att få plats med alla!

Måndag. Ont i öronen, ont i halsen och trött. Jag är hemma och tar det piano. Btw, jag vill gärna lära mig klinka piano, det skulle vara roligt att kunna. Inte för att jag har något själv, men när man kommer bort så kan det vara kul att kunna spela något fint stycke.

Ett mycket allvarligare besked kom också i helgen; morfar har brutit lårbenshalsen. Något som vid hög ålder och halvbra allmäntillstånd sällan slutar bra. Visst finns det solskenshistorier, så vi får vänta och se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar