söndag 22 mars 2009

Le och vinka

Efter en otroligt tidig morgon i lördags satte jag av mot hufvudstaden, allt gick som på räls. Väl framme tog jag en promenad till Östermalm och Sibyllans kaffe & te-handel. Som hade stängt. Inget nytt Ipanema alltså, men jag har massor av andra teer hemma, så jag lider ingen nöd. Råkade slinka in i en sminkaffär och gick ut många hundralappar senare och foundation rikare. Vilken service. Det bemötandet levde jag på hela dagen.

Så stod vi och väntade på att få tåget som skulle ta oss hem. Vi väntade och väntade och fick reda på att allt vatten på vårt set slutat fungera, och tre timmar utan toaletter med 300 resenärer är inte ok. Shit happens. Tillslut var det lagat och vi fick ombord alla passagerare smärtfritt - le och vinka (Madagaskars pingviner) och bemöt surisar med ett "nu är vi här och åker så fort alla är ombord!" Det var ingen, i-n-g-e-n av mina resenärer som yttrade ett ord om förseningen! :-) Louise Nathorst satt i min vagn btw. Jag höll på att dra fram papper och penna, men hejdade mig. Hon är bara en resenär, som alla andra. Precis som Lasse Kronér, Magnus Betnér och alla andra. Men det kändes lite häftigt.

Hemma dog jag i sängen innan klockan slog tio. Skönt. Vaknade på söndag förmiddag helt utvilad och längtar nu efter veckan som kommer. Det blir fullt ös!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar