tisdag 17 mars 2009

Vis av erfarenhet

Jag är hemma idag med, jag tog tag i köket, drog ut spisen och städade bakom. Lagade mat och nu sitter jag slut i soffan. Mår helt okej, men är trött. Imorgon vill jag till jobbet, det är långtråkigt att vara hemma, om än nödvändigt när man inte är helt 100.

Det är skönt ändå att hinna vara hemma lite, pyssla om krukväxterna och sortera tvätt. Kul. :-) Vis av erfarenhet så går det fortare att bli frisk om man är hemma och tar det lugnt än om man försöker göra allt det där man egentligen måste. Man ska helt enkelt låta allt ha sin gång. Sjungandet på torsdag ska jag nog låta bli, jag är fortfarande inte helt ren i rören.

Det är bara fyra månader kvar, eller 16 veckor, tills jag flyttar. Det är ingenting, inte egentligen. Jag har redan börjat kasta småskit som bara ligger och samlar damm, det är så skönt. För vid flyttar får man verkligen kastat allt man inte behöver och får en chans att börja om från noll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar