onsdag 22 april 2009

En helveteslunch

Så var det bara jag som hade tid att gå på personallunchen (en gemensam lunch varje månad). Så jag gick själv till Max för att äta. Självklart var jag stressad över rapporten (som just blev klar och jag är kvar på jobbet), jag valde fel kassa och fick vänta i evigheter på min tur.

När det väl blev min tur beställde jag laxburgaren - jag hade glömt att fisk tar extra tid... Så när den kom tog jag en tidning och satte mig för att äta och läsa. Plötsligt känner jag att något är konstigt och jag tittar ner på burgaren. Laxen är rå mitt i! RÅ! I panik kastar jag mig på första bästa ur personalen - som påstår att den ska se ut så. Not. Jag förklarar bestämt att jag inte tänker äta rå lax, hon ger mig en originalburgare i stället (som är billigare, men det finns färdiga och jag hinner inte vänta på ny fisk). Mätt och belåten går jag för att hämta gratiskaffet, där det också är kö. Så är kaffebönorna slut. SLUT! Jag erbjuds cappuchino i stället, jag tackar ja - men min mage har senare tackat nej.

Nu äntligen är som sagt rapporten klar, jag väntar bara på en genomläsning från IT. So long.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar