lördag 18 april 2009

"Har grannen gjort FN-tjänst?"

Vid åtta tiden igår kväll orkade jag inte röja mer i källaren, så jag gick upp till soprummet för att slänga lite gammal bråte. När jag kliver ur soprummet ser jag en man på väg mot vår port. Den enda herren i huset är ungefär 35, mörkhårig, tränad och bär alltid jeans, bag och vindjacka (han är förresten gift). Jag slänger mest ett öga på honom, men ser att på bagen sitter FN-loggan. "Har grannen gjort FN-tjänst?" tänker jag. Jaha, där ser man. Så hajjar jag till. FN-tjänst...grön militärbag...vindjacka...jeans... Men äääälskling! Tänk vad han överraskar. Bara åka hit så där!

Så idag tog vi en tripp till hans favorit frisör, hon klipper som en gudinna. Jag skojar inte. Det finns nog ingen bättre i landet. Vi gick en halv mil i skogen bakom svärföräldrarna och sen for vi tillbaka. Jag är lycklig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar