söndag 19 april 2009

Medan långkoket kokar sig själv

Verdis Triumph March från Aida strömmar ur högtalarna. Idag är det långkoknings dag inför veckans matlådor. Det är biffstroganoff på spisen, det var surdegsbröd i ugnen i går kväll (fyra jättelika åh-så-goda limpor med egengjord surdegskultur), det kommer snart lasagne i ugnen i dag och sen kanske det får vara bra så. En sak är säker - det är härligt att laga mat med bra musik i bakgrunden. Men som mat i dag vill jag ha kokta rödbetor, i alla fall som förrätt. Det finns inget bättre (eller jo, säkerligen, men just nu finns det inte det).

Senare i eftermiddag ska jag ut på en halvmils jogg. Det är något jag längtar till. Medan maten lagar sig själv i grytan ska jag putsa mitt CV och brev inför ansökan till jobbet som jag måste få!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar