onsdag 15 april 2009

Tillbaka till verkligheten

Vilka dagar! Jag åkte till P iaf i helgen och sket i mitt jobb (som faktiskt aldrig hörde av sig).

Tillbaka till verkligheten på tisdagen och nu är vi en man kort (chefen har vinterkräk) är det fullt ös. Igår skulle jag fotografera en invigning, sätter mig på spårvagnen och gör som jag alltid gör: kollar över kameran. VAAA? Det saknas nåt, batteriet! Hoppar av spårvagnen och halvspringer tillbaka. Det låg på laddning, jag får skjuts ut av högste hönset som också skulle dit och allt ordnar sig. Tack.
Idag redaktörsmöte, bildbehandling och iväg skick till den andra informatören jag träffade igår - som i sin tur skulle sicka dem till de andra organisationerna som var där igår. Googla mitt namn om ett par dagar så kanske jag dyker upp... Haha.

Ringt runt till alla enheter idag och lyckats sammanställa studentexamenstiderna. Ringde till polisen (de som först ringde och frågade efter en sådan sammanställning) och hittade en infoavdelning att prata med. Lite spännande. Växeln upptäckte pappret i skrivaren och frågade om de också kunde få en kopia så nu är det publicerat internt och externt också.

Därefter skrev jag början till den text om jämställdhetsarbetet i organisationen som ska ligga på webben. Nu väntar jag återkoppling och ska väl gå hem ganska omgående. Men först en sväng förbi stan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar