onsdag 20 maj 2009

4 av 19

Nu är det bara kökslådorna kvar och de prylar som jag behöver sista 24 timmarna att packa. Min lista är på 19 punkter i dag och jag har avklarat 4. A bit to go. Var och lånade en bomnyckel (så vi slipper springa längre än vad som behövs och är mänskligt). Killen nere på servicestället verkade inte helt nöjd över att jag skulle låna den då jag inte tillhör deras hyresvärd. Men han gav med sig och gav mig en nyckel mot 200 kr i deposition. När i herransnamn jag ska ha tid att lämna tillbaka den vet jag inte. I morgon är det officiellt söndag och de har öppet vardagar 07-09. Det löser sig.

I kväll får det bli hämtmat och i morgon köpepizza. Oh well. En tjej har hört av sig om min medryttarannons jag lagt ut. Det verkar lovande och vi får se vad det leder till. Det skulle vara så roligt att få medrytta lite i den nya staden - jag saknar hästarna och stallet. Det är rogivande. Avstressande. Skönt helt enkelt.

Nu ska jag hasta vidare i köket. O i kväll kommer Per! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar