tisdag 12 maj 2009

Sockerkaka

Godaste sockerkakan kan jag baka! Jag tycker den är godast i alla fall. :) Det kanske är huvudsaken om jag ska äta den att jag tycker att den är god? I går hämtade secondhand affären massa prylar hemma hos mig, säng, kläder, linne, lampor... Vad saker man samlar på sig! Det kommer att bli en spännande flyttkarusell och det ska bli riktigt skönt när den är över. Just nu består livet av flyttkartonger, packtejp och märkpenna. Svetten lackar och jag önskar att jag hade mer tid att ta promenader och då inte bara till och från jobbet. Så här sista veckan på jobbet är det en del att stå i, uppdateringar av dokument och ivägskickning av affischer till alla chefer. Det ordnar sig, för det brukar det göra. Man måste bara hjälpa sig själv ibland.

Tack Marie för bärhjälpen, det var skönt att sova i den gamla sängen!

1 kommentar:

  1. Det var så lite. Alltid till din tjänst, syrran :) och du, jag tycker också att du bakar godaste sockerkakan :D

    SvaraRadera