söndag 24 maj 2009

Ungdomar = avskräde, buhu buhu och nej nej nej

Jag är inte längre en Göttebörjarrä. Det är nästan så att det är skönt. Förlåt. Men det är det. Jag saknar inte bullret från gatan nedanför. Jag saknar inte den illaluktande luften i hela innerstaden. Jag saknar inte mina astmatiska anfall av trafikens avgaser på väg till skolan och jag saknar inte betongen. Jag gillar staden - men som gäst. Visst finns det oaser jag kommer att sakna, vänner, Liseberg (även fast jag inte varit där sen jag flyttade till stan) och bror min. Främst är det alla jag känner jag kommer att sakna och inte själva staden som sådan. Jag trivs bäst där mitt hjärta finns. Just nu mitt emot mig, betalandes räkningar. Man kanske ska ge honom en puss för det något tråkiga uppdraget att betala dom? Jag tror det.

För alla er som inte lyssnade på Mammas nya kille i onsdags eftermiddags kan jag bara tipsa er om att lyssna på detta: Del 2, efter ca 12 min. Det är en gubbe som uttalar sig om ungdomar. Jag har lyssnat på det minst 5 ggr sedan i onsdags och skrattar mer och mer för varje gång jag lyssnar på det!

Chill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar