måndag 15 juni 2009

Skål från en åkgräsklippare

En riktigt skön helg. Långpromenad på söndagen med stavar över stockar och stenar. Hur skönt som helst. Eftermiddagen spenderade vi ute i trädgården, Per skurade källartrapp och jag rensade plattorna på gången från ogräs. I dag - ont i rygg och skuldror.

I lördags dök det upp en massa trevliga gamla bekanta på middag, vi åt grillat med mammas underbart goda potatissallad. Till efterrätt? Min goda hemlagade vaniljgräddglass (laktosfri) och varm hjortronsylt. Mums! Vid tio tiden på kvällen kom vi på att vi ville spela kubb. Så jag drog igång åkgräsklipparen (det är fortfarande hur roligt som helst att klippa gräs), tog ett fullt glas vin och körde. Här skulle spelas kubb. De svenskkyrkliga grannarnas barn hade FF och där spelades Highway to hell, raggare åkte förbi i sina amerikanare och skålade, så jag skålade glatt tillbaka. Mitt lag vann så klart (unga vs. gamla), de gamla skyllde på synen och jag tackade vinet.

I veckan ska det ridas någon dag, men jag funderar på att dra iväg lite tidigare till midsommarfirandet så att allt hinns ställas i ordning. Vi får se. Nu ska jag ta en promenad tror jag. Eller läsa en god bok. Kanske båda?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar