torsdag 9 juli 2009

En rökruta för mycket

Precis hemkommen från turné med jobbets kontainer. Vi har haft jätteroligt och det börjar flyta på. Efter att ha rest i störtregn, trafikkaos och vägarbeten så är jag hemma hel. Hyrbilen var otroligt komfortabel, men slukade diesel som en elefant dricker vatten. Vi hade många bra besök på festivalerna, bland annat kom EMD in och testade sig i vår "Testmaskin".

I Båstad var det fullt av sånna där i vita pikétröjor och seglarskor med bakåtslickat hår. Vi käkade lunch på Pepes Bodega men var inte alls imponerade av vare sig service eller mat och absolut inte av priset (200 för en pizza, en helt vanlig jävla pizza). Nu är stället känt, men jag vågar nog påstå att det är av fel anledningar. Vi fick på nåder plats och vi fick vänta 55 minuter på halvtaskigt käk. Inte okej. Men vi var inte ensamma om att vara missnöjda. Pepes Bodega är btw rökrutan på min gamla ridskola. Vi kallade den så på ridlärarens kommando. Gött.

En dam (som kanske ägde hotellet) parkerade sin hotellbil precis där vi skulle ställa ner kontainern. Hon vägrade komma ut och flytta på den, så vår suveräne åkare makade ner kontainern precis bredvid bilen. Dörren till bilen gick inte att öppna och när en vaktmästare till slut kom ut muttrade han ohörbara ord. Hämnd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar