måndag 17 augusti 2009

Tankar från ett tågfönster

A snarkar. T gnyr när han sover. E låter ingenting. Jag kör bil bra, även tidigt på morgonen, trots att alla andra sover. Whiteboardpennor går inte att ha synligt i montern när man är ute på events. Utrustningen måste ha en speciellt ansvarig - annars får den fötter. Så sent som i lördags, i Malmö ser jag den skottsäkra västen och den splitterskyddande hjälmen få springande ben. Gossen ville bara visa sin mamma - på andra sidan torget - den coola hjälmen han hittat. Jag fick ett motionspass. Datorer måste också ha en speciellt ansvarig, annars surfas det hejvilt på facebook, bilddagboken, hotmail och fotbollssajter.

Galna kids (antar jag) har pillat bort tejptexten på delar av montern under någon av nätterna. Vid halvtolv på natten hittade mina kollegor montern belamrad av kids som satt på taket. Inte okej. Två minuter senare fanns sju konstaplar på plats och slängde ner dem (inte bokstavligt talat).

Igår blev jag hembjuden till M och K i Majorna. K's föräldrar var på besök från Aussie. M lagade jättegod (favorit) Kreolskgryta med ris. Jag gillar! Alla andra gillade också, det togs om både en och två gånger. Till efterrätt: den beryktade äppelochnötpajen! Raw food när den är som bäst (jag har inte provat mycket mer än den).

Nu är jag snart hemma igen efter en veckas äventyr i Svea rike. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar