måndag 14 september 2009

Från Requiems till Regnbågar

Det är dags att bli anonym. När jobb ringer på den privata telefonen vet man att eniro och hitta har gjort sitt jobb alldeles för väl. Nog för att jag arbetar med externkommunikation - men det finns gränser. Jag ska bara se till att måla i den gränsen med lite färg.

Begravningen var fin. Men usch vad jag hatar den typen av tillställningar. Blommorna var verkligen en spegling av morfar som person. Men helt ärligt, jag vill inte att man spelar Requiems av Mozart eller Bach och Härlig är jorden. Jag vill ha Fields of Gold eller Over the Rainbow med Eva Cassidy och Hallelulja med Leonard Cohen. Jag tror jag ska ta och skriva ner det. Dessutom ska det bjudas på Martini ute på kyrkbacken både före och efter. Så det så.

1 kommentar:

  1. icke att förglömma dina platta (men goda) kladdkakemuffins! :P
    kolla in mitt internetgalleri! http://thecrazyvanilla.blogspot.com

    puss på dig!

    SvaraRadera